Skip to content Skip to footer

Downloads og e-bøger

+WEB

Flere af forlagets titler inkluderer adgang til digitale ressourcer som lydfiler eller arbejdsark i form pdf’er. Disse findes under fanen +WEB.

E-bøger

Forlagets bøger er som regel også udgivet som e-bøger i det mest udbredte format ePub. Hvis du vil købe en bog som e-bog, klikker du på symbolet for e-bog   og bliver så linket videre til ebogsportalen, som drives af Publizon. Du betaler din e-bog i ebogsportalen, og får den til download med det samme. Du kan se alle forlagets e-bøger her.

Det kan variere, hvordan du tilgår din e-bog efter download, men som regel sker det via en app på din telefon, tablet eller computer, der kan åbne ePub-formatet. Der findes forskellige apps, og flere er gratis. Læser du e-bøger på en Apple-enhed, fx en iPad, finder du typisk e-bogen eller lydbogen i app’en Bøger/Books. Publizon anbefaler disse alternative e-bogs-readers: Thorium Reader eller Colibrio.

Bemærk, at ebog.dk ophører med at eksistere med udgangen af 2024, hvorfor forlaget er på udkig efter en alternativ e-bogsportal. Bøger købt før 31.12.2024 vil dog vedblive med at fungere på dit device.

Bøger til download

Hvis et værk kun udgives som en pdf til download, så kan titlen kun købes på forlagets egen hjemmeside, og der bliver sendt et download-link umiddelbart efter betaling.